El text introductori l'haurem de redactar entre tots/es. Observa aquests dos fragments i discuteix amb el teu grup quin és el més adequat per a la introducció de la wiki:

1)


Benvinguts / Benvingudes,

Nosaltres, el grup de GES 2 del CFA Tona, us oferim aquesta wiki com a eina informativa perquè l'utilitzeu per conèixer La carretera, de Cormack McCarthy. Està pensada per a tot aquell que ha llegit el llibre, però també per a tot aquell que no ho ha fet encara. Hi trobareu informació detallada de l'argument, de l'autor, de la versió cinematogràfica, etc. I també, un espai destinat a la crítica de l'obra realitzada per cadascun dels membres del grup. Esperem que us sigui d'utilitat i de descobriment d'aquest fantàstic llibre.2)


Hola, benvingut a la wiki del llibre La carretera.

Tant si has llegit la novel·la com si no, aquesta wiki us agradarà! Vols saber més detalls de l'argument? Vols conèixer les altres obres del seu autor, Cormack McCarthy? O potser preferiu veure les nostres videoressenyes? Tens ganes de saber com s’ha adaptat al cinema? No esperis més, descobreix tots els seus secrets aquí!

Segueix-nos, estàs convidat!!!Comenta i justifica la selecció d'un o altre text tenint en compte el següent:

- els destinataris

- el registre i el llenguatge
- la puntuació i els signes d'interrogació i d'exclamació
- la intenció comunicativa (què pretenen els dos textos?)

Comenta-ho amb el teu company i, després, amb la resta de la classe. Amb les conclusions que se n'extreguin, Haureu de triar un dels dos fragments. Si ho creieu convenient, modifiqueu-lo perquè s'hi ajusti a les premisses anteriors (destinataris, registre, llenguatge, puntuació, intenció comunicativa).